Spaghetti con colatura di alici e pomodorini
Den magiska fisksåsen med anor från romartiden kan användas till en massa olika rätter, men det klassiska 'Spaghetti con Colatura di Alicie e pomodorini' är det vi tycker bäst om på Mercatino.
Här hittar du spännande matkuriosa varvat med klassiska och innovativa
recept lagade med råvaror från Mercatino. Lär känna våra producenter, hitta fakta om råvaror och få
inspiration till kvällens middag!
Välkommen till en värld av smaker!
Den magiska fisksåsen med anor från romartiden kan användas till en massa olika rätter, men det klassiska 'Spaghetti con Colatura di Alicie e pomodorini' är det vi tycker bäst om på Mercatino.
Sardiniens stolthet, bottarga, återfinns i en mängd olika recept men det klassiska 'Spaghet...
Den mjuka, bredbara salamin ’nduja är en klassiker från Kalabrien och kan återfinnas i en m...
En klassisk pastarätt från de södra delarna av Italien. Så här gör du en äkta Linguine all...
De tunna fina pastastråna Capelli d'angelo (änglahår) tillsammans med tunt hyvlad vit tryff...
Vad är det som gör en äkta parmigiano reggiano så unik? Denna symbol för det autentiska ita...
Italienarna brukar säga att det ska ta exakt 19 minuter att göra en perfekt risotto. Om det...
Finns det något mer spanskt än paella? Tyvärr så finns det en uppsjö av dåliga kopior av d...
Det finns nästan lika många recept på färsk pasta som det finns familjer i Italien. Här på...
Ett traditionellt familjerecept på Parmigiana di melanzane av Mercatinos ägare Fabio . I...
Med inspiration från en av Stockholms mest exklusiva restauranger har vi komponerat ihop vå...
Crescentine, gnocco fritto eller torta fritta - kärt barn har många namn. De varma frasiga...
Kolarhustruns spaghetti (Carbonara) är nog den mest älskade pastarätten av alla, även utanf...
Amatrice i norra Lazio är staden som givit sitt namn till en av Italiens mest kända pastarä...
Här har vi låtit oss inspireras av fiskaren Lars Ökvist på Junköfiskarna utanför Kalix. Om...
Kalix Löjrom är Sveriges första och hittills enda ursprungsmärkta livsmedel. Endast löjrom...
Den mytomspunna tryffeln har ätits i tusentals år. Redan känd och uppskattad under antiken...
Från kocken och senapsmakaren Magnus Johanssons kommer här några recept med picklade senaps...
Gör man en sökning på italienskt mjöl på nätet, så finner man en uppsjö av information om o...
Den här webbplatsen (Mercatino) använder cookies till att analysera trafik och till annonsmätning. Läs mer. Mercatino använder cookies. Dessa cookies raderas när du stänger din webbläsare. Om du öppnar ett nytt webbläsarfönster kommer då nya cookies att skapas. Vi sparar information i cookien såsom ett slumpmässigt värde som används för att skapa anonym statistik i vår webshop. Visa villkor & information